[quote=""Lobuz""]dzięki wielkie a chodzi dokładnie o to co na fotce, może źle napisałem[/quote]
jak ktoś określi co to dokładnie jest to znajdę. ale aż takim znawcą silników nie jestem że ze zdjęć wykminić coż to będzie.
[quote=""Lobuz""]chodzi dokładnie o to co na fotce[/quote]
Jeżeli dobrze popatrzyłem jest to odpowietrznik - 048 103 772 C
Uszczelka pod czerwonym jajkiem - b 048 103 771
Oring pod niebieskim jajkiem - N 904 673 01 Wymiar 34,2x3
[quote=""polonista""]Proszę jeszcze numer konsoli środkowej (czyli ta ramka z otworem na radio, nawiewem i resztą) do 6n1[/quote]
wkładka deski rozdzielczej: 6N1858069B.
Szukaj wersji poliftowej z oznaczeniem które podałem. bo ponoć są mocniejsze. Nowa to ponad 200zł
Witam. To mój pierwszy post. Poszukuję części zilustrowanych na zdjęciach. Jest to gumowa opaska oraz plastikowa wkładka, które mają za zadanie zakryć śrubki wierzchniej klapy silnika (tej plastikowej z napisem jaka pojemność i znaczkiem vw). W internecie wpisuję zaślepka wkładka i inne pierdy ale nic nie znalazłem - może to ma jakieś profesjonalne nazewnictwo?
[quote=""gotyk1""]Poszukuję części zilustrowanych na zdjęciach[/quote]
[quote=""gotyk1""]Jest to gumowa opaska oraz plastikowa wkładka, które mają za zadanie zakryć śrubki wierzchniej klapy silnika (tej plastikowej z napisem jaka pojemność i znaczkiem vw). [/quote]
To jeszcze bądź łaskaw napisać jaki rocznik auta. bo w ciemno nie będę strzelał. a wróżką nie jestem :crazy:
[quote=""Misza86""]Witam potrzebuję dokładny numer sterownika do Polo 1.6 AEE. Pomoże ktoś? Chodzi mi o polo z rocznika 95-99, manualna skrzynia, wielopunkt[/quote]
032906030AB
ewentualnie 032906030AK - tylko wtedy jeżeli twój nr VIN jest większy od ...XW000001
1. 030 905 205 T jest to nr z aparatu zapłonowego chciał bym wiedzieć z jakiego silnika (podejzrewam ze 3 f) oraz jakie o innych oznaczeniach było do 3 f
2. nr wtryskiwaczy do 3f oraz wymiar a tez wymiar wtryskiwaczy do Nz 030906031