[quote=""lexyy""]ja mam dwa sposoby: pierwszy to rozporka kielichów z przodu, drug to częste plakowanie deski

[/quote]
Mam rozumieć że górna przednia rozpórka w jakimś stopniu rozwiązuje problem?
Jak po założeniu wygląda jazda po dziurach, wiele się zmienia?
Akurat u mnie, w desce rozdzielczej są drżenia przy ruszaniu (drgania silnika), zaś przy jeździe po dziurach piszczą plastiki na drzwiach, i z tyłu (bo to 3drzwiówka)
[quote=""bialas313""]no ja użeram się z dźwiękiem z okolicy poduszki pasażera, lub okolica głośnika w podszybiu. Każda zmiana biegu to kilku sekundowe drżenie. Coraz bardziej mnie to wkurza, ale nie wiem jak się za to zabrać. IMO Muszę cały środek rozebrać i szukać nie dokręconej śrubki lub coś w tym stylu, ale to chyba jak cieplej będzie. No i standardowo drżące szyby
lexyy duża jest różnica po "usztywnieniu" polo? bo nadwozie mocno pracuje w 3drzwiówkach;) Tak mnie to kusi[/quote]
Masz ten sam problem co ja. Niby dzwięk słychać w okolicy prawego głośnika, jednak gdy Airbag'a dociśnie się z lewej strony, dzwięk ustaje. zdejmę i będę sprawdzać, tobie jak uda się to rozwiązać, to napisz koniecznie
PS. A co radzicie własnie z piszczącymi boczkami drzwi, i boczkami przy tylnej klapie (piszczą gdy jadę po wiekszych dziurach)?
Planowałem zdjąć boczki, i od wewnętrznej strony okleić je jakimś cienkim materiałem typu t-shirt, bo wydaje mi się że boczki od środka ocierają się o ten plastik który jest po nimi.
Czy mam rację i czy to coś da? Próbował ktoś?