Dzisiaj miałem autentyczną nocną marę.
Śniło mi się najpierw, że ktoś mi lusterko urwał od kierowcy a potem dachowanie. Przerażające :shock:
Tak spocony już dawno nie wstałem. Na wszelki wypadek dzisiaj nigdzie nie jadę :blush2:
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee
a ja na zyciowym skrzyzowaniu. czekac jeszcze troche az firma w ktorej pracuje utonie do konca czy juz teraz przenosic sie do Warszawy w poszukiwaniu nowej pracy?
Pozdrowic drogi tydzien urlopu mi leci i za tydzien juz do pracy a tu taka brzydka pogoda :banghead: Jedynie piatek szlo wyskoczyc do Wisly na basenik :sinking: Troszku sie zjaralem i spac nie moge bo piecze :lol:
maziunia81, hej, hej... musiałem odkurzyć nieco sieć by tu wrócić.
[quote=""maziunia81""]kto ma ochotę podziwiać spalonych na "raczka" plażowiczów[/quote]
Ja lubię zdjęcia. Dawaj. Swoje też...
a ja sie zastanawiam gdzie sie wybrac nad morze nasze polskie w sierpniu planuje z qmplami wypad na kilka dni i rozgladamy sie za jakims ciekawym miejscem
adr0444
Mi sie strasznie Hel spodobał Super uczucie, kiedy jedziesz pociągniem, spoglądasz na lewo, prawo, a tu las i morze... Wogóle miejsce (jak dla mnie) fajne. O innych miejscowościach nad naszym morzem dużo powiedzieć nie moge, bo przeważnie jeżdże w góry
Wto Lip 21, 2009 9:44 pm PanTata mi tu jeszcze o Ustce mówi Super plaża po odnowie, bo pare lat temu ich strasznie morze zrujnowało...
Ostatnio zmieniony 21 lip 2009, 21:45 przez kaska, łącznie zmieniany 1 raz.
IV Zlot, V Zlot, VI Zlot, VIII Zlot, IX Zlot, X Zlot, XI Zlot, XII Zlot...
No i fajnie...