[quote=""BaTuS""]Jesli chodzi o przod to do 9n nie ma za duzego wyboru, dobrym zakupem sa soczewki z ringami, co prawda ringi nie sa piekne i maja tylu zwolennikow co przeciwnikow zawsze mozna je odlaczyc.
soczewki z ringami (srebrne):
soczewki z ringami (czarne):
[/quote]
Czy mógłby ktoś zamieścić lub podać link do zdjęcia Polo 9n z takimi lampami? Najchętniej to widok za dnia i podczas nocy
No te sa piekne, szkoda tylko ze jak narazie strasznie.
Ehh piekne piekne
"Na dźwięk śląskiego dialektu gospodyni uśmiechnęła się lekko. Ja, siedzóm z Francikiym i na fusbal paczóm. Wlyźcie, sam sie sebujcie, tu mocie lacze. Jorg mo tam bółnkawa i kołocz, to wóm do. Jo móm robota we fribecie, to se tam dowejcie rady bezy mie"
[quote=""kubcio""]dziwne te lampy troche... [/quote]
IMO kwestia gusty. Mnie się podobają.
[quote=""kubcio""]mogli ta linie z diodami dac do gory cos w stylu Q5.[/quote]
Zawsze możesz kupić sznur LEDowy, rozebrać lampę, wkleić sznur w górę klosza i zamknąć lampę. Wrzucałem link na starym forum jak to zrobić.
te lampy dectane dayline swietnie sie prezentuja w 9n3, powiedzcie mi tylko jak z jakoscia ? Czy jest ona adekwatna do ceny ? Z tego co widze, takie lampy do 6N kosztuja prawie 1000zł, czy warto dac za nie tyle ?
Miał juz ktos z Was z tymi lampkami do czynienia ? Maja klosz z tworzywa czy szkło ? z gory dzieki za info :oki:
No wlasnie tez jestem ciekaw jaka jakosc, bo moze sie skusze na pierwszu "tuning" mojego autka
"Na dźwięk śląskiego dialektu gospodyni uśmiechnęła się lekko. Ja, siedzóm z Francikiym i na fusbal paczóm. Wlyźcie, sam sie sebujcie, tu mocie lacze. Jorg mo tam bółnkawa i kołocz, to wóm do. Jo móm robota we fribecie, to se tam dowejcie rady bezy mie"
Pozbyłem się żarówek nad kierunkowskazami bo to w/g mnie wygląda tragicznie. Na zdjęciach tego nie widać ale na żywo widać gdzie są żarówki w ringach szczególnie w słońcu co nie wygląda najlepiej.
Chciałbym wymienic tylnie lampy na zielone,pod kolor ale dosyć to duży koszt.
Więc może by tak stare pomalować sprayem na zielono i tu moje pytanie czy ktoś kiedyś to robił jaki efekt(może zdjątka)?
Witam, nie taki duży tu masz aukcje i za niewielkie pieniądze masz zielone. Szkoda zabawy z sprayem szczególnie jeśli o zielone w przypadku czerwonych byłoby to uzasadnione i łatwe. http://allegro.pl/item718191135_vw_polo ... _nowe.html
Robią kierunki zielone tylko cieżko dostać w Polsce. Na allegro stoją od jakiegoś czasu zestaw lamp tylnich i kierunków ale niebieskich Helli. za ponad 5 stów. Może na ebayu cos znajdziesz.
Pozdro