[quote=""aniula24""]niestety Pola nie przyjechala ze mna , bo by nie pomiescila tego wszystkiego co zabralam :crazy: [/quote]
kurcze skąd ja to znam - krótki wypadzik , a wypadało by zapiąć przyczepkę i całe szafy tam poupychać
[quote=""savic""][quote=""aniula24""]10 dzionkow to nie taki znow krotki wyjazd,[/quote]
ale u mnie taki wypadzik wygląda jak przeprowadzka :mrgreen:[/quote]
aniula24
No No... nie ma jak zakopane ja już byłem w Zakopcu na początku lipca... szkoda że nie teraz jestem bi byśmy mały Spocik zrobili np pod Nosalem :yahoo: a propo po Nosalem w Karczmie jest zajefajne i zajesmaczne jedzonko;)
Aż się rozmarzyłem... no nić po pracowitym dzioneczku czas na zimne.... Tssssyyyt Ktoś się przyłącza??? a jutro myk myk nad wodę bo ładna pogoda się zapowiada i trzeba korzystać
[quote=""Ralph""]Ja wczoraj basenowalem sie w Bukowinie Tatrzańskiej. Calkiem fajne maja te baseniki choc szkoda, ze obiekt nie jest wiekszy [/quote]
Ale zjazd "czerwony"bomba,można wszystkich na leżakach zmoczyć.
Byłem i nie żałuję wydanej kasy(35pln na 2,5h)
wybralismy sie dzisiaj z Elka nad morze. niby 100KM i dwu pasmowa trasa ale na wysokosci goleniowa zrobil sie taki korek ze po 30 min stwierdzilismy ze zlewamy i wracamy.... dobrze ze bylo gdzie zawrocic! :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :agresyw:
Za to dzisiaj na CB słyszałam, że Zakopianka zawalona :crazy: No cóż, uroki wakacji
Kurde, posiedzi człowiek chwile w ogrodzie i cały pogryziony :commando:
IV Zlot, V Zlot, VI Zlot, VIII Zlot, IX Zlot, X Zlot, XI Zlot, XII Zlot...
No i fajnie...
jest alternatywa dla zkopianki, bo to co sie dziej na niej teraz to nieporozumienie;/ trzeba przekroczyc granice polsko slowacka w korbielowie i przejechac wzdluz granicy w kierunku zakopca. Droga moze i dluzsza ale na pewno nie bedziemy stali w korku
Dobry piekny dzionek sie zapowiada normalnie niedziela miód malinka Wiec stwierdzam ze wybieram sie z moja droga połówka popływać :sinking: motorówką troszku sie poopalac Bo w poniedzialek do pracy :tease: pozdroVWionka