NatkoVWóz Open Air -> KittyPower :D

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: KondzioR. »

Pozytywne autko. Jest miodzio !! Powodzenia w dalszych modach :-)
Awatar użytkownika
zazi1983
Początkujący
Początkujący

Post autor: zazi1983 »

A co ze znaczkiem z klapy? Reszta pozytywnie ;)
Obrazek

One LOVE
Awatar użytkownika
natkastella
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: natkastella »

Dziękujemy za miłe słowa :buziak:
Znaczek z tylnej klapy czeka juz prawie 2 lata na założenie ale w piatkowe popoludnie ogarnę znaczek z przodu i wylądują na aucie a jeżeli pogoda pozwoli to cyknę kilka fotek :-)
moje maleństwo <a class=\"postlink-local\" href=\"http]
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

[quote=""natkastella""]jeżeli pogoda pozwoli to cyknę kilka fotek[/quote]czekamy, koło wygląda bardzo kobieco :)
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: vwmaro »

do projektu brakuje tylko szerokich zderzaków i będzio miodzio :grin:
VW Polo 6N - Hella Black Magic
VII PKP Ślesin 2012| VIII PKP Ślesin 2013| IX PKP Ślesin 2014
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Prze kozak są te drzwi mimo iż fanem Hello Kitty nie jestem :lol: i jakbym zrobił to na swoim aucie to by wiało gejem :crazy: ale to jest auto kobiety i widać to razem w połączeniu z tym kołem z kilometra i pewnie taki był plan ;)
[quote=""vwmaro""]do projektu brakuje tylko szerokich zderzaków i będzio miodzio[/quote]
Dokładnie, szerokich zrobionych na gładko tak jak u qk. i będzie pozamiatane ;)
Awatar użytkownika
natkastella
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""vwmaro""]do projektu brakuje tylko szerokich zderzaków i będzio miodzio :grin:[/quote]
szerokich nie było i nie będzie ale nie mówię nie przerobionym wąskim ale to już dalsze plany :)

[quote=""MiSiEk-GDA""]Prze kozak są te drzwi mimo iż fanem Hello Kitty nie jestem :lol: i jakbym zrobił to na swoim aucie to by wiało gejem :crazy:[/quote] ale to jest auto kobiety i widać to razem w połączeniu z tym kołem z kilometra i pewnie taki był plan ;)[/quote]
Misiek ja też do fanów Hello Kitty nie należę ale pasuje do koła a poza tym pokażcie mi u kogoś takiego samego stcikera :D

[quote=""MiSiEk-GDA""] ale to jest auto kobiety i widać to razem w połączeniu z tym kołem z kilometra i pewnie taki był plan ;)[/quote]
dokładnie tak wszystko wyszło tak jak było zamierzone :D
Awatar użytkownika
natkastella
Global Moderator
Global Moderator

tak jak obiecałam jest aktual fotek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

a tak siadł dystans 8mm
Obrazek
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Fajna nietypowa felga jednak mi się wydaje,że czegoś w tym całym pomyśle na polo brakuje żeby to wszystko dobrze zgrać :scratch:

Ja widzę to auto w z ori lampami tył i przód, i bez tej plamy naklejek na drzwiach (wiem,ze bardzo je lubisz :) ) Wszystko jest w bardzo ciemnej tonacji kolorów.
Obrazek
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: qK. »

[quote=""Kuba""]Fajna nietypowa felga jednak mi się wydaje,że czegoś w tym całym pomyśle na polo brakuje żeby to wszystko dobrze zgrać :scratch:

Ja widzę to auto w z ori lampami tył i przód, i bez tej plamy naklejek na drzwiach (wiem,ze bardzo je lubisz :) ) Wszystko jest w bardzo ciemnej tonacji kolorów.[/quote]

Mam dokładnie takie same wrażenie :)
Polo 6N by qK.
Szuraj wahaczem, a nie dokladką jak byle pi**a!!!
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Ja bym dał jeszcze znaczki w czarny mat a wnęki w nich na różowo pod fele ;)
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: qK. »

[quote=""MiSiEk-GDA""]Ja bym dał jeszcze znaczki w czarny mat a wnęki w nich na różowo pod fele ;)[/quote]

Skor auto jest ciemne, to znaczki powinny kontrastować i zostać takie jakie są, a nie jeszcze je ściemniać do ciemnego lakieru żeby całkiem zginęły...
Polo 6N by qK.
Szuraj wahaczem, a nie dokladką jak byle pi**a!!!
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""qK.""]Skor auto jest ciemne, to znaczki powinny kontrastować i zostać takie jakie są, a nie jeszcze je ściemniać do ciemnego lakieru żeby całkiem zginęły...[/quote]
Może i masz rację nie wiem chyba gdzieś taki patent widziałem jak _edi miał jeszcze czarne 6N tylko tam nie było wnęk :scratch:
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Natalio, zbłądziłaś, nawet nie wiesz jak bardzo :crazy: Hell O Kitty
https://www.youtube.com/watch?v=qMFCq3ynyOg
Awatar użytkownika
natkastella
Global Moderator
Global Moderator

Dzięki za opinie :)

znaczki raczej będą jasne tylko muszę dokupić na tylną klapę ori, z wnęk różowych już też zrezygnowałam bo będzie za słodko i za dużo różu :)

Cały czas plan jest taki żeby auto było jedyne w swoim rodzaju a nie tak jak większość- stąd też pomysł na hello kitty i te koło :)

[quote=""Kuba""]Fajna nietypowa felga jednak mi się wydaje,że czegoś w tym całym pomyśle na polo brakuje żeby to wszystko dobrze zgrać

Ja widzę to auto w z ori lampami tył i przód, i bez tej plamy naklejek na drzwiach (wiem,ze bardzo je lubisz ) Wszystko jest w bardzo ciemnej tonacji kolorów.[/quote]

Sticker nie zostaje na zawsze ale nie będę pisała o planach bo zazwyczaj wtedy nie udaje mi się ich wprowadzić w życie :P. Czyli z ori lampami będzie wyglądało lepiej? Mi się z kolei nie widzą do różowych felg pomarańczowe kierunki :) Ciemny jest tylko front z racji reflektorów ale można wyliczyć ile aut jeździ na in.pro

Jestem zdania, że trzeba wszystkiego spróbować i sticker był eksperymentem zakrywającym rudą :) Pamiętacie pierwszą wersję auta ko zack'a z czarną maską? Nie od razu Rzym zbudowano a więc powoli do przodu :)
Nie porywam się z motyką na księżyc i nie biorę się za rzeczy których sama w garażu nie ogarnę bądź które będą generowały dodatkowe koszta (mandaty bądź zabrany dowód rejestracyjny) :)

Cieszę się, że każdy z was wyraził opinię i pewnie zastanowię się nad tym czy nie macie racji ale pewne rzeczy dyskusji nie podlegają :)

[quote=""Borek""]Natalio, zbłądziłaś, nawet nie wiesz jak bardzo :crazy: Hell O Kitty
https://www.youtube.com/watch?v=qMFCq3ynyOg[/quote]
ooo matkoo nie wiedziałam, że aż tak :D hehe dobrze ze mam tylko sticker w aucie :D a nie pomalowany pokój w hello kitty :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”