Dzięki wielkie za odpowiedź, w Octavii w liczniku mam kontrolkę i są tam żarówki więc myślałem że tu jest podobnie. Uspokoiłeś mnie. Co to bębenka, za jego trzymanie odpowiada śruba po lewej u góry tak? Co to zamka klapy słychać dokładnie to co wrzuciłeś. Idąc twoim tokiem rozumowania, co należy wymienić? Cały zamek czy można jakoś dokupić sam ten trzpień? Sorry za takie pytania, ale odnośnie tego autka jestem goły a wolę się dowiedzieć co mnie czeka przed rozbiórką
EDIT:
Klapa bagażnika opanowana, okazało się, że jedna śrubka trzymająca ten silnik z trzpieniem wypadła i zamiast otwierać klapę to odsuwał się

Ale pojawił się nowy problem. Przestał działać spryskiwacz tylnej szyby, okazało się, że płyn ucieka spod auta, szybka obczajka, auto do góry, koło w dół, nadkole i przy zbiorniczku wszystko ok. Cieknie gdzieś z okolic półosi, dokładniej nad nią ale nie jestem w stanie wcisnąć tam ręki, nie mam kanału więc od spodu też nic nie mogę zrobić. Miał ktoś taki problem? Auto, wieczna skarbonka.. :niewiem: