[quote=""Adrian_Malbork""]Oj tam przy takiej rozdzielczości nie widać włosków

[/quote]
To się nazywa setup zima!!!
[quote=""Adrian_Malbork""]
Bardzo 230+ ? Celujesz w projektu lukkoz itp ? po 300+ ?
Na forum ibizy trochę już tego poprzerabiali chłopaki bo jakoś przy polo straszna bieda z modami.
Chętnie się złapie z ciekawości z rolki jak będziesz miała te okolice 220. [/quote]
Bardzo. Jakoś tak wyszło z rozpędu że może być i trójka z przodu... Ale oczywiście jeśli ma być mielone do czwartego biegu to wolę mniej. Na razie nie chcę za bardzo się rozpisywać dopóki to nie wyjedzie - sama jestem mega ciekawa i popadam ze skrajności w skrajność - od "będę miała najszybsze Polo na ropie!" do "na cholerę mi w ogóle te mody?"

Forum Ibizy podglądam ale nie piszę, nie zamierzam z nikim konkurować w tej kwestii, zresztą jak coś to przecież i tak nie ja w tym dłubię tylko tuner
No i tam faktycznie bardziej performęs, u nas same 6n-ki w dżerman stajlu low&slow

I w tajemnicy Wam powiem, że mi się te smutne hipopotamy 6L nie podobają, dlatego się cieszę że mam Polo
Złapać się możemy czarną iKrisa, dzisiaj się stroi na okolice 240, tylko on wąteczku jej nie założył
[quote=""Adrian_Malbork""]
I jak przez Ciebie będę musiał wsadzić k04 do siebie to powiem dziewczynie, ze Twoja wina i ma z Tobą rozmawiać

[/quote]
dobra dobra, mnie w to nie mieszaj

Po prostu potrzebowaliście impulsu do modów leniuchy, no to macie

Zbroić się przez zimę trzeba!