9N3 Polo GP GTI 1,8 T 110 KW 5-g - kubcio

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

k
kubcio
Początkujący
Początkujący

9N3 Polo GP GTI 1,8 T 110 KW 5-g - kubcio

Post autor: kubcio »

VW Polo GP GTI 1,8 T 110 KW 5-g

Obrazek

Mam na imię Jakub jestem z Poznania i posiadam taką polowke :) kupiłem ją od importera mam do niej całkowitą dokumentacje :) z tego co wiem to jest jedyne takie POLO kupione w POLSKIM salonie :) i podoba mi sie to ;) Auta nie będę przerabiać za bardzo bo po co ? jedyne co mam w planach to car-audio może alufelgi oczywiście ten sam wzór ale polerka albo czarne nooo i męczy mnie bardzo bo mam możliwość wgranie softa od polo CUP i nie wiem czy skorzystać.

aaaa i co najwazniejsze nic nie będę w tym aucie sam robić wszystko będzie robione w ASO albo w przypadku car-audio to firma specjalizujaca się w tym, jestem przeciwnikiem dubania w domu w autach co osiągają 220km/h bez problemu.

no i jeszcze dodam że jestem trudnym klientem i jak auto jest w ASO to nie odstępuje auta na krok :) siedze na warsztacie i patrze co mechanik robi w danym momencie.

To teraz troche o Polo :)

Kolor nadwozia: czerwony spacjalny
Kolor tapicerki: Interlagost antracyt

Rok produkcji: 10/2006

Silnik:
moc maksymalna: 110 kW/150 KM
maksymalny moment obrotowy: 220NM/ 1950-4500 rpm
maksymalna prędkość: 216 km/h
srednie, realne spalanie: 7,8-7,9L / 100 km

Wyposażenie standardowe:
dużo tego jak ktoś bedzie chciał napisze... :)
- 5 felg "Denver 6 1/2 J x 16 (pełno wymiarowa zapasówka)
- Opony posiadam 205/45 R16 firmy UNIROYAL

Wyposażenie dodatkowe:
- lakier specjalny czerwony Flash
- tylne szyby przycemniane
- pakiet "czyjnik deszczu"
- lusterkow wsteczne automatycznie przyceiemniane
- funkcja "Coming home"
- alarma
- system easy-entry
- regulacja wysokości siedzeń przednich
- szuflady pod siedzeniami przednimi
- klimatyzacja Climatronic
- radio RCD 200 z 4 głośnikami

przepraszam ze brudny ale często nad jeziorko jakieś jade no i robale sie przylepiają :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2011, 13:23 przez kubcio, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek Obrazek
A
Adrian1987
Newbie
Newbie

Post autor: Adrian1987 »

Piękna czerwona strzała :oki: Chętnie posłuchałbym jak mruczy ten kotek :acute: A teraz do rzeczy, samochodzik ślicznie się prezentuje, koni mechanicznych ma pod dostatkiem ( moment obrotowy również wstydu nie przynosi przy tej masie autka :crazy: ), tylko jestem ciekawy spalania podczas jazdy w mieście :roll: Kubcio, jaki brudny, ładnie wygląda ;)
k
kubcio
Początkujący
Początkujący

[quote=""kubcio""]
srednie, realne spalanie: 7,8-7,9L / 100 km
[/quote]

VW takie spalanie wzioł z kosmosu chyba auto spala przy dynamicznej jeździe 11-12L. Na zbiorniku zrobi sie w miescie prawie 400km na trasie idzie lepiej bo można zejść do 8-9L na 100km.

nie da się w mieście zejść niżej bo co chwile jakieś BMW chce mieć pokazane gdzie jego miejsce :agresyw:
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

[quote=""kubcio""]nie da się w mieście zejść niżej bo co chwile jakieś BMW chce mieć pokazane gdzie jego miejsce [/quote]

i po co? IMO to buractwo!
Awatar użytkownika
Gvido
Początkujący
Początkujący

Post autor: Gvido »

Powiem jedno... Cud miód malina :oki: bardzo ładne w końcu to GTI :) moje marzenie
Więcej o Mojej 9Ence Obrazek CzArNa StAll WINTER EDITION <!-- s][img]http://img23.imageshack.us/img23/7553/b ... xi2333.jpg[
Awatar użytkownika
jujor
Swój
Swój

Post autor: jujor »

super GTI :)
rzadko sie widuje na drodze gti a juz polo gti oryginalne to prawdziwa rzadkosc :) wrzuc na youtube jakis filmik jak mruczy wydech :D
Obrazek
CIVIC 1.6 VTEC
eks POLO

III miejsce Plac Manewrowy III Zlotu, Więcbork 08
II miejsce Polo IV Zlotu,
Awatar użytkownika
waskiPN
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: waskiPN »

No prosze WLKP ma GTI w POLO pieknie .. Poprosze filmik jak mruczy :)
VW POLO KOMBI 1.9TDI 90KM - JEDYNY - GRUPA WIELKOPOLSKA
[size=12px]http://www.youtube.com/watch?v=s2zK1niinI0[/url] V max POLCI
Awatar użytkownika
krisek
Początkujący
Początkujący

Post autor: krisek »

No proszę prawie jak mój :grin: tylko mi brakuje tych 3 magicznych literek :jester:
Do zobaczenia na ulicach Poznania :grin:
Obrazek
Obrazek
m
misiekkow
Newbie
Newbie

Post autor: misiekkow »

Swego czasu miałem dylemat czy moje auto czy wersja GTI, padło jednak na sportline ze wzgledu na spalanie. Auto miało w planach jazde po 50tyś rocznie, a przy jego apetycie to bym szybko zbankrutował :D Ładne auto w stylowym kolorze dla GTI
Awatar użytkownika
drago
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: drago »

musze kiedys wejsc na parking u gory w browarze:P od 2.5 roku tam robie a tej polusi niewidzialem:D
Jadac droga, mysl o innych..

Moje maleństwo...http://r18181.ovh.net/forum/viewtopic.p ... 95d9aa018d
Awatar użytkownika
Jpp
Początkujący
Początkujący

Post autor: Jpp »

Woow, chłopie - gratulacje! Nie sądziłem, że tak szybko znajdzie się ktoś z 9N3 GTI.
No to teraz WLKP klubowe GTI są już dwa, Wąski :)

Pozdrowienia
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

[quote=""kubcio""]5 felg "Denver 6 1/2 J x 16[/quote]
Toz to strasznie waska felga o,0 ja mam 6,5Jx14 i z oponami 175/65R14 guma juz jest scisnieta i mysle nad 7,5J...
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Masz kolego wszystko co w temacie POLO mozna mieć, szczere wyrazy zazdrości ;). Ostrzegałbym Cie jednak z gloryfikowaniem ASO jako jedynego słusznego serwisu. Tak sie składa, ze 0.5 roku pracowałem jako doradca serwisowy w ASO Seata w Toruniu i od kuchni poznałem jak takie przybytki działają. Niestety poza błyszczącymi posadzkami, mega wyposażeniem i cenami z kosmosu takie serwisy w większości mają niewiele do zaoferowania. Patrzeniem na ręce tylko wkur... mechaników i prędzej czy później (np. przy jakiejś długotrwałej naprawie) Ci sie odwdzięczą...W takim ASO pracuje kupa ludzi niekoniecznie kompetentnych, a wiadomo że w kupie łatwiej ukryc jakis przypał. W interesie kierownika serwisu jest, żeby dyrektor jak najmniej słyszał o wpadkach a z kolei dyrektor też woli bywac jak najrzadziej na dywaniku u prezesa. A omamiony dobrą kawą i miłą obsługą klient żyje w przeświadczeniu, ze jego auto dostaje wszystko co najlepsze. Wiadomo, gwarancja, ale po 2 latach jak najdalej od ASO.

Co do ścigania sie z BMW to ja jestem za i też lubuje się w tym :acute: . Moje Polo nijak nie wygląda na szybkie auto a lajtowo łoi 316 czy 318 tudzież Calibras więc miny bywają zawstydzone heh.

1.8T marzenie do dłubania, okolice 250KM jak najbardziej do zrobienia za realtywnie niedużo kasy, a i silnik przyjmie to bez pierdnięcia :thumbsup:
Awatar użytkownika
Andrzey
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: Andrzey »

No widzę, że już oficjalnie zagościłeś na forum. Jeszcze jedne gratulacje. Czy ja dobrze widziałem małą niunie niedaleko mnie w Sadach? Trzeba by kiedyś jakiegoś spota P-ń, WLKP urządzić.
Obrazek i nawet spalanie prawie jak GTi
k
kubcio
Początkujący
Początkujący

w Sadach mam robote ;) wiec codziennie tamtedy GITUJE :)

co do spota info masz tu > [Poznań] 18.10.2009 (Strzeszynek - grillowanie g. 15:30)

w ASO moj tata ma wtyki i on siedzi przy aucie i dopilnowuje przy kazdej wizycie auta :) a pozatym jak bede auto kiedys sprzedawac to z prowadzona ksiazka serwisowa i ladnym wydrukiem z ELZY wydaje mi sie ze bedzie wiekszej wartosci dla klubowicza niz cena rynkowa :) bo dla mnie by byla :) a zasada jest taka nikt kluczykow od auta nie dostaje :) ojciec nawet na podnosniki wjezdza ;P nie ma to jak miec ojca natreta :) czasami sie przydaje

nop taki alus juz jest z fabryki :)
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „9N3”