Dawno nic nie pisałem, ale przez cały ten czas nie próżnowałem. Pomalowałem rączki drzwi, wleciał komplet Recaro GTI Edition z gofra po wizycie u tapicera i po pralni. Mój bucefał był też u mechanika, wymieniony podnośnik szyby, podspawali wydech, wymienili czujnik ABSu i przetkali kanały odprowadzania wody. W międzyczasie wyrolowałem nadkola, wrzuciłem odboje, wpadła też rozpórka Wiechers na przód. Opony kleją niebotycznie, ale niestety trzeba iść niżej więc postaram się je opchnąć a ich miejsce zajmą 165/45 albo 165/50, tu jeszcze muszę się zdecydować. Komplet na zimę wpadł dokładnie dzisiaj, jechałem prawie 100km w jedną stronę po szerokie serduszka w białym połysku. Trochę obdrapane, ale przejechały tylko sezon na tym malowaniu więc na zimę naprawdę dobry setup powinien wyjść. no i ciągle chcę zejść niżej, bo jest koza okropna... Trochę fotek, resztę postaram się wrzucić następnym razem.

PS. Upały dają w kość, ale Bucefałowi najwyraźniej służą, spalanie w mieście 5,77l/100km :mrgreen: