Nie jest źle, daily to daily Nad spasami jeszcze popracuję, rano skręciłem jeszcze przód bo zbieżność miałem robić i wolałem się potem martwić niż mieć niedosyt, ale gumy na wahaczu lewym do wymiany, także czekam na wypłatę. Jeszcze kąty przód przed zlotem wyrównać i powinno być w miarę :vinsent:
[quote=""Kuba""][quote=""Sanchez77""]Wygląda to całkiem przyjemnie, ale 15" nie ma szans na dobre spasy na gwincie.[/quote]
Raczej się z tym nie zgodzę.[/quote]
Typowe daily na 15 i spasach chyba miało by spore problemy. No i oczywiście wymaga gało by to cięcia podłużnic.
gwint bez helprów,maxymalnie twarde odboje,zaklepane nadkola i 15 da się bardzo fajnie spasować.Miałem takie ustawuenie więc wiem,że się da.Bez cięcia.A co do jazdy po miescie - to prawda czasem było trudno.
no dobrze na odboju się da ale co to za jazda taczką... byle nierówność i skaczemy po drodze jak piłeczka, a dodając do tego zakręt i deszcz mamy nieszczęście gotowe
nie no, nie ma się co oszukiwać że nie wiadomo jakich fitmentów i stanców w tym temacie niestety nie będzie, auto było kupione z zamiarem daily, jest daily, ma być gleba i spasy na ile to pozwoli, chce się więcej ale w ciągu najbliższych kilku lat zapewne zostanie jak jest, może na Więcborku trafią się jakieś korzystniejsze zdjęcia, bo na ostatnim wygląda to co najmniej niekorzystnie
[quote=""Kuba""]gwint bez helprów,maxymalnie twarde odboje,zaklepane nadkola i 15 da się bardzo fajnie spasować.Miałem takie ustawuenie więc wiem,że się da.Bez cięcia.A co do jazdy po miescie - to prawda czasem było trudno.[/quote]
Nie wiem jak w 6n, ale w 6n2 gti nie ma szans. Przy maksymalnie opuszczonym gwincie miałem problem żeby ruszyć z miejsca, a fitment był średni. Aktualnie dokładka jest 5 cm od ziemi, wahacz pewnie ze 4 i swobodne pokonanie progu zwalniającego lub czegoś podobnego jest praktycznie niemożliwe, a spasy - wystarczy spojrzeć w temacie.. :/
Ja w 6n2 mam wahacz 6 centów od gleby i progi zwalniające niestety trzeba ''sposobem'' pokonywać. A latam na 16..
Kto by pomyślał, że tyle babrania się z fitmentem na 15.