[quote=""jujor""]kosmos...czekam na zdjecia Twojego wozu

[/quote]
Akurat mam trochę cyknięte fotek.
W sobotę miałem przyjemność brać udział w spotkaniu przedstawicieli firm na Polskę sprzedających kosmetyki samochodowe DodoJuice oraz APP oraz kilka osób mających bzika na punkcie car-detailingu, którzy męczyli swoje auta

Przy okazji moje Polo było obiektem testów wielu różnych kosmetyków m.in. DodoJuice, Meguiars, AutoGlym, Menzerna, Sonus, APP, Nielsen i wielu innych

Dodatkowo testowałem sobie 3 polerki - rotacyjną Rupesa oraz dwie DualAction w tym Festool Rotex RO125, który na tyle mi sie spodobał, że już poszło zamówienie do dystrybutora
Hala zapełniona po brzegi

Arsenał

Polo w trakcie prac, jak pisałem nie była to pełna korekta lakieru, głównie chodziło mi o przetestowanie kombinacji past polerskich oraz padów. Także poleciałem tylko pół maski, błotnik tył oraz trochę dachu. Najlepiej na naszych lakierach sprawdziła się kombinacja past Menzerna oraz padów Sholl
Na lakier poszedł pre-cleaner Dodo Lime Prime i kilka wosków oraz sealanty dla przetestowania. Skóry potraktowane zostały cleanerem Lederzentrum oraz odżywką, która będzie wchodzić na rynek w ciągu kilku tygodni a dystrybutor chciał sprawdzić jego działanie na moich fotelach

Fotki MB W110 aka Heckflose, który został poddany wstępnej korekcie lakieru. Ten dokładnie wóz będzie wiózł mnie do ołtarza