mam taki problem z moja Połóweczką, mianowicie gdy wchodze w zakret to mam wrażenie jakby tył chciał wyprzedzić przód.w zeszłą zime raz mnie prze to obruciło a raz stanąłem w poprzek drogi

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
Na używanych oponach każde auto "tak ma"!!!! Jeśli kupujesz opony używane zwraca się szczególną uwagę na rocznik a nie na stan bieżnika! Kupiłem auto na czteroletnich zimówkach i w tym sezonie idą już na złom. Kupuję nowe bo pod koniec zimy nie dało się już na nich normalnie jeździć. Na rondzie przy większej prędkości wyprzedzał mnie tył samochodu.pozostaje pokonywać zakręty wolniej , polo tak ma w zakrętach
Na używanych oponach każde auto "tak ma"!!!! Jeśli kupujesz opony używane zwraca się szczególną uwagę na rocznik a nie na stan bieżnika! Kupiłem auto na czteroletnich zimówkach i w tym sezonie idą już na złom. Kupuję nowe bo pod koniec zimy nie dało się już na nich normalnie jeździć. Na rondzie przy większej prędkości wyprzedzał mnie tył samochodu.[/quote]pozostaje pokonywać zakręty wolniej , polo tak ma w zakrętach