Skrzynia basowa (w boczek?) - Polo 9n

Forum dyskusyjne o nagłaśnianiu naszych pociech.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

f
fireworks
Newbie
Newbie

Skrzynia basowa (w boczek?) - Polo 9n

Post autor: fireworks »

Witam ;) z racji że ostatnio zamontowałem instalację lpg w moim polo - kwestia skrzyni basowej jest teraz dla mnie dylematem ;) do tej pory mój zestaw składał się z głośników Audio System X165 w przednich drzwiach spiętych pod wzmacniacz zamontowany na tyle kanapy. Bass uzupełniał subwoofer Powerbass S12 w zabudowie ciśnieniowej pod wzmacniaczem Carpower HPB-602. Teraz wyżej wymieniony subik nie mieści się w moim małym bagażniku :P Z racji że moje ucho stało się bardzie wyostrzone względem muzyki padł wybór na Audio System HX08SQ z tym że chciałbym go wstawić w boczek. Czy jest możliwość dostania takowej obudowy (gdzieś na zamówienie?) czy może da się to jakoś wykonać np. z żywicy ? interesuje mnie cos takiego
Obrazek
Awatar użytkownika
Primo
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Primo »

Gotowej skrzyni nie dostaniesz raczej. Jak coś to zrobić samemu albo znaleźć osobę która by to zrobiła. Generalnie wiem że takie skrzynki z MDFu są do kupienia do golfa 4 itd. Ale do polówek się nie spotkałem. Jak już robić to tylko zostaje włókno szklane + żywica i wyklejać. Poniżej link do tematu poglądowego jak to wykonać.
http://diyaudio.pl/showthread.php/21474 ... y-Przemcio
ODPOWIEDZ

Wróć do „Car audio”