[quote=""borys_wrocek""]mi natomiast się obie tablice nie podobają, tylna jakaś taka pokraczna a przednia nie w tym miejscu co trzeba, bardziej wygląda to na tablice na zlot niż do normalnego użycia,
Natomiast osobą której winno się to podobać jest dziencioł i dla niego 5+ z projekt i wykonanie takiej niestandardowej przeróbki. Żeby więcej osób miało tyle śmiałości.
A samo autko z sesji dla pisma prezentuje się super. jeszcze raz gratulacje.[/quote]
ot to
zrobiłem to co chciałem i jak chciałem

, oczywiście rozumiem że nie każdemu musi się podobać , ja osobiście do przodu też jestem teraz jako tako przekonany.
na tyle brakuje mi znaczka więc muszę znaleźć znaczek VW 43mm , natomiast co do przodu myślę że soczewka na bixenonie + czarny znaczek VW załatwi sprawę i wszystko będzie się lepiej prezentowało
Miało być inaczej , ciężko w dzisiejszych czasach zrobić coś innego , i do tego żeby każdemu odpowiadało
Ile osób tyle opinii , choć nie ukrywam że te negatywne trochę mnie sponiewierały.
Borys dzięki za słówko apropo pisma
Nie chwaląc się w piątek wychodzi nowy numer VW Trendsa , w którym również będę miał artykuł wraz z kolegą z granatowego Polo