[polo 6N] by dzienciol

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: dzienciol »

svn
akurat żadne słowa nie były kierowane do Ciebie :) , auto robię pod siebie i mi ma się podobać a nie całej Polsce :) pzdr!
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

profi :) klapa jak japan brakuje tylko malego znaczka vw :) ogolnie wszystko jak najbardziej ok czekamy na jakas sesje profi :) :eat:
Awatar użytkownika
Bishop
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Bishop »

Klapa ciekawa, a tablica coś na styk się mieści :P Klejona czy że jak ? ;-)

Pierwsze foty na czerwonych BBS-ach to gniotą, a teraz do tego dodać je to będzie pewnie bardzo ładnie... :mrgreen:
Awatar użytkownika
ThundeR

Post autor: ThundeR »

tablice teraz to najlepiej za szybą wozić
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

Tył miodzio, przód też, za wyjątkiem tablicy. No teraz generalnei to trochę w lesie jesteś bo gdzie byś jej nie dał to będzie źle :P albo stylistycznie (zderzak z prawej strony na dole) albo prawnie (rejka za szybą).
No ale i tak bardzo fajnie wyszło :)
Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

Przy okazji chciałem się pochwalić artykułem w e-gazetce volXzone stworzonych przez chłopaków z vwzone , który właśnie dziś wyszedł na światło dzienne :)
Awatar użytkownika
m911
Swój
Swój

Post autor: m911 »

Szczerze ? Mi się nie podoba. Ładniejsze polo było bez tych przeróbek.
Seat Arosa 1,8T & VW Golf II 2.0 ABF
Awatar użytkownika
Szakal
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Szakal »

Jest Kozacko ;) a przednia rejke za szybe i po sprawie :)
Awatar użytkownika
LyszyK
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: LyszyK »

dałeś kierunki w boki zderzaka ??
Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote=""m911""]Szczerze ? Mi się nie podoba. Ładniejsze polo było bez tych przeróbek.[/quote]

Też miałem chwile zwątpienia ale myślę że jak założe BBS'y i zrobie jakies inne fotki będzie lepiej :)

[quote=""Szakal""]Jest Kozacko ;) a przednia rejke za szybe i po sprawie :)[/quote]

Przedniej rejestracji tej małej narazie nie ściągne bo może być problem :D , ale na normalną też mam sposób gdzie ją wozić :)

[quote=""LyszyK""]dałeś kierunki w boki zderzaka ??[/quote]

Myślałem o tym żeby wpakować obrysy z jakiegos Vweja ale dałem sobie spokój :)

Pod koniec tyg może podkocze gdzies z moim fotografem i licze na to że na jego fotkach auto nabierze smaku :)
Awatar użytkownika
zibenio
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: zibenio »

a może spróbój tą rejestracje zamocować na ta dolna środkową kratkę zobaczymy jak to będzie wyglądało na fotach :)
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Sugerowałbym takie oto coś:

Obrazek
Awatar użytkownika
Benek
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Benek »

Mnie tez sie srednio te zmiany podobaja. Imo z normalna tablica z tylu i z przodu ladniej. Fajnie wyglada to co wyslal Borek.
Moja Pola - German Style Project
b
borys_wrocek
Swój
Swój

Post autor: borys_wrocek »

mi natomiast się obie tablice nie podobają, tylna jakaś taka pokraczna a przednia nie w tym miejscu co trzeba, bardziej wygląda to na tablice na zlot niż do normalnego użycia,
Natomiast osobą której winno się to podobać jest dziencioł i dla niego 5+ z projekt i wykonanie takiej niestandardowej przeróbki. Żeby więcej osób miało tyle śmiałości.
A samo autko z sesji dla pisma prezentuje się super. jeszcze raz gratulacje.
Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote=""borys_wrocek""]mi natomiast się obie tablice nie podobają, tylna jakaś taka pokraczna a przednia nie w tym miejscu co trzeba, bardziej wygląda to na tablice na zlot niż do normalnego użycia,
Natomiast osobą której winno się to podobać jest dziencioł i dla niego 5+ z projekt i wykonanie takiej niestandardowej przeróbki. Żeby więcej osób miało tyle śmiałości.
A samo autko z sesji dla pisma prezentuje się super. jeszcze raz gratulacje.[/quote]

ot to :)

zrobiłem to co chciałem i jak chciałem :) , oczywiście rozumiem że nie każdemu musi się podobać , ja osobiście do przodu też jestem teraz jako tako przekonany.
na tyle brakuje mi znaczka więc muszę znaleźć znaczek VW 43mm , natomiast co do przodu myślę że soczewka na bixenonie + czarny znaczek VW załatwi sprawę i wszystko będzie się lepiej prezentowało :)

Miało być inaczej , ciężko w dzisiejszych czasach zrobić coś innego , i do tego żeby każdemu odpowiadało :)

Ile osób tyle opinii , choć nie ukrywam że te negatywne trochę mnie sponiewierały.

Borys dzięki za słówko apropo pisma :)

Nie chwaląc się w piątek wychodzi nowy numer VW Trendsa , w którym również będę miał artykuł wraz z kolegą z granatowego Polo :)
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”