PEDRO

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

j
jarek311086
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: jarek311086 »

jedyne co mnie wkurza na tym forum to Ci wszyscy "najmądrzejsi" co jadA równo po wszystkich co się wychylą i mają inne polo...dla nich to tylko tak:felga bbs rs, gwint,lampy tył hella dymione i najlepiej jakby każde polo było zrobione na jedno kopyto bo komuś tak się podoba i reszta wiernych liżąca mu dupe przytakuje i powtarza jego słowa....żałosne(nie mieć własnego zdania)

-- Sob Lip 25, 2009 3:06 pm --

a co do auta to całkiem spoko akurat lampy tył mam takie same i jak dla mnie innych bym nie założył:)pzdr.
Awatar użytkownika
aniula24
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: aniula24 »

jarek311086
jesli ktos pyta o zdanie kogos innego,bo po to forum chyba jest to napisanie zdania w stylu : "mi osobiscie podobaja sie....itp" chyba nie jest niczym zlym, a wlasciciel Polo i tak zrobi tak jak mu sie bedzie podobalo i tak jak bedzie chcial.Zreszta jakos jak to ujales:"Polo zrobione na jedno kopyto" jakos tak dziwnei sie sklada ze te auta sie ludziom podobaja,zwracaja na siebie uwage i nie jeden wzdycha ze chcialby zeby Jego Polo tez tak wygladalo. .... i nie rozumiem skad ta "agresja" w wypowiedzi..."lizacych mu dupe"..myslalam ze wyrazamy sie tu na Forum w bardziej kulturalny sposob a obrazanie nie nalezy do sposobu podsumowywania czyjegos zdania .....

PEDRO przepraszam za OT ale zlosc mnie bierze jak czytam takie rzeczy :angry2:
A
Agent47
Newbie
Newbie

Post autor: Agent47 »

plusy:
-białe boczne kierunki
-grill
-przednie lampy
-tylny zderzak
-ładny kolor
-felgi
-fajne oponki
minusy:
-przedni zderzak
-napis polo z tyłu
a neony to zależy od własnego upodobania , sam miałem niebieskie postojówki ! he a stary mi mówił zebym nie zmieniał na niebieskie !!teraz sam wiem ze to sie nie OPŁACA!!
P
PEDRO
Newbie
Newbie

Post autor: PEDRO »

Dziękuję za komenty :)
[quote=""aniula24""]jarek311086
jesli ktos pyta o zdanie kogos innego,bo po to forum chyba jest to napisanie zdania w stylu : "mi osobiscie podobaja sie....itp" chyba nie jest niczym zlym, a wlasciciel Polo i tak zrobi tak jak mu sie bedzie podobalo i tak jak bedzie chcial.Zreszta jakos jak to ujales:"Polo zrobione na jedno kopyto" jakos tak dziwnei sie sklada ze te auta sie ludziom podobaja,zwracaja na siebie uwage i nie jeden wzdycha ze chcialby zeby Jego Polo tez tak wygladalo. .... i nie rozumiem skad ta "agresja" w wypowiedzi..."lizacych mu dupe"..myslalam ze wyrazamy sie tu na Forum w bardziej kulturalny sposob a obrazanie nie nalezy do sposobu podsumowywania czyjegos zdania .....

PEDRO przepraszam za OT ale zlosc mnie bierze jak czytam takie rzeczy :angry2:[/quote]

od długiego czasu nie mam już napisu POLO ani PEDRO, jedyny znaczek został mi na tylnej klapie z bagażnika VW.co do przedniego zderzaka to zostanie zmieniony na ten nowszy typ (orginalny jedno częściowy szeroki, żaden zamiennik tuningowy itp. ) a co do neonów to zostały usunięte tak samo jak podświetlenie wewnątrz "nóg" Z czasem zostanie zmienony silnik, folia do szyb zostanie zmieniona na mocniejsza (tył) i jak zostanie pare złotych to felga tył będzie szersza :)

co do gleby to nie jestem przekonany, dojazd do dziewczyny mam zły i jak miałem glebe to miałem problem, (wolna jazda, sporo dziur, jedną ominołem a w dwie wjechałem :( i też mojej dziewczynie nie podoba się to, twardo niewygodnie i w ogóle... kupie kolejny samochów (może pasacik b5 ) wtedy polo pójdzie na gwint :0 Pozdrawiam PEDRO
Awatar użytkownika
ThundeR
Konkretnie zainteresowany

Post autor: ThundeR »

[quote=""PEDRO""]co do gleby to nie jestem przekonany, dojazd do dziewczyny mam zły i jak miałem glebe to miałem problem, (wolna jazda, sporo dziur, jedną ominołem a w dwie wjechałem :( i też mojej dziewczynie nie podoba się to, twardo niewygodnie i w ogóle... kupie kolejny samochów (może pasacik b5 ) wtedy polo pójdzie na gwint :0 Pozdrawiam PEDRO[/quote]

już tak nie jeńcz tylko rób glebę, w końcu Twojej dziewczyny przez jakiś czas nie ma
P
PEDRO
Newbie
Newbie

Ale jak wróci to okrzyczy i dostane :kartka:
Chwilowo nie bedzie gleby :amen:
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

[quote=""PEDRO""]Ale jak wróci to okrzyczy i dostane
Chwilowo nie bedzie gleby
[/quote]

za prawde powiadam Ci ze u mnie bylo tak samo. a teraz marudzi mi zebym silnik wymienial na 16v bo wleczemy sie tylko 120km/h na autostradzie ;-))) echh te kobiety :-)
Awatar użytkownika
ThundeR

Post autor: ThundeR »

[quote=""PEDRO""]Ale jak wróci to okrzyczy i dostane :kartka:[/quote]

pantofel ;-)
P
PEDRO
Newbie
Newbie

suff heh tylko ze moja mi mowi bym zmienil auto na wieksze cos typu octavia passat itp bo polo za male i za slabe :) i chyba ja poslucham a jak kupie wkoncu drugie auto to wtedy polo jest tylko moje i robie glebe i jakies fajne serce :) Pozdro

Thunder może i masz racje.. może też nie ;p smoli to mnie ;p ale tak samo Sandi w innch sprawach slucha mnie wiec ona w polo marudzi a ja w jej pasacie :D

-- Czw Lip 30, 2009 10:25 am --

Hejka wczoraj w końcu przyszedł mój długo oczekiwany przedni zderzak :yahoo:
Obrazek

Jeszcze muszę oddać go w dobre ręce do lakiernika no i znowu czekać.. :/

-- Czw Lip 30, 2009 6:31 pm --

Chwilowo zderzak jest koloru żółtego :/
P
PEDRO
Newbie
Newbie

Aktualne fotki :)

Obrazek

Obrazek

Brak listwy na drzwiach, usunięte neony, wyciągnięte owiewki na szyby i to chyba tyle od ostatnich zmian :)
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Przebrnąłem przez 4 strony tematu i widze, że auto wyszło na ludzi :good:.
Awatar użytkownika
ZegaR_6n
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: ZegaR_6n »

[quote=""PEDRO""]Aktualne fotki :) [/quote]
Dlaczego fotki szare? Czyżby w kolorze byly jakies niedociagniecia :glare:
P
PEDRO
Newbie
Newbie

Tak teraz wygląda mój VW ;)

Obrazek

i tak troszkę już jesiennie :cool:

Obrazek
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Jaki rozmiar tych kółek? Wyglądaja imponująco, ale auto musi pójść chociaż 3-4 cm niżej bo te szpary w nadkolach i prześwit jest masakryczny. Wydaje mi się czy przedni zderzak jest matowy?
P
PEDRO
Newbie
Newbie

Obrazek

Najbardziej aktualne foto mojego autka :) rozmiar kół to 195/50/15. Co do gleby hmm sprężyny z FK leżą sobie w garażu ale raczej tam też zostaną leżeć. Wiem nie wygląda to fajnie z taka szparą ale za to wygodniej się jedzie. Zderzak jest malowany przezemnie wiec może się troszke nieco wyróżniać w odcieniu :) Pozdrawiam PEDRO
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”