Osiołek BOBKA :)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Bobeksm
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Osiołek BOBKA :)

Post autor: Bobeksm »

W Polo 6n - 1996r
Silnik - 1.9 D 64KM
Przedni zderzak na gładko, tłumik kompletny firmy SUPER SPORT, alu 14" RH CUP spolerowane na lustro- przód 8" tył 9"-dolozony został takze dystans 15mm, tapicerka jak i lakier z palety BMW BLAU, przednie lampy zmienione na soczewki, dołożony został xenon, tylnie lampy red&white... Szyby przyciemniona na lustro,grill KAMEI, no i maska w stylu karbon pomalowana na czarno w lakierze.Fotele RECARO COLOUR CONCEPT.Zawieszenie gwintowane.Radio DVD firmy Boschmann, tuba pionner 1200V, wzmacniacz i wbudowany monitor LCD firmy JVC...Dolozone zostaly progi od polo okulara,tylni daszek,brewki....
Polo zostało opisane w miesieczniku GT. Moze to nic takiego czym mozna sie pochwalic, ale dla mnie to juz cos. Jak gdzies znajde zdjecia jak je kupilem to wstawie i napisze troche wiecej o przeróbkach co jak z czym
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

autko ladnie zrobione chociaz nie podobaja mi sie lusterka.
Awatar użytkownika
aniula24
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: aniula24 »

Elegancko, jest na co popatrzec,tylko jakos do mnie ten niebieski srodek nie przemawia , chyab za duzo niebieskiego, ale to moje odczucie :grin: ogolnie super autko:)
P
Pat
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Pat »

Mi się podoba to ze wsadziłeś w nie dużo pracy i widać fajny efekt tak jak napisała aniula może trocha za dużo niebieskiego wewnątrz auta ale ogólnie efekt zewnętrzny jest super :)
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

pogratulowac pracy wlozonej w auto i osiagnietego efektu. Jedyne ale dla mnie to srodek. Dalsze plany masz na modzenie?
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
Px2
Początkujący
Początkujący

Post autor: Px2 »

Polo wykonane ze smakiem aczkolwiek ten srodek troche przekominowany, ale to tylko moje zdanie :agree: , ja bym osobicie jeszcze naklejke z przedniej szyby "out", a tak pozatym to wielki szacun i gratulacje za trud i robote wlozone w auto :oki:
Obrazek
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Widać że autor miał swoją wizje i kompleksowo ją wcielił w zycie :piwo: . Czy mi się podoba...właściwie to tak choć sam nim jeździć bym nie chciał ;). Kolor sam w sobie jest super ale jak sobie pomysle że co druga malowana w stodole Calibra czy e36 ma podobny kolor to automatycznie nabieram do niego niechęci...Tak czy siak, auto fachowo zrobione, nie przesadzone a jednocześnie rzucające się w oczy, ciut nie w moim guscie, ale zdecydowanie godne pochwały
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

Z zewnatrz jest ladnie - podoba mi sie bardzo calkowity efekt.
Tylko to wnetrze... Szkoda usunietych nawiewow, deska ma nieciekawy kolor, jedynie fajnie wygladaja fotele (o ile mozna to stwierdzic po jednym zdjeciu). Te stolki sa z CC? Pokaz ich wiecej zdjec i napisz cos jeszcze o aucie.
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

ciekawy projekt, plus za siedziska, przedni zdeś na gładko, nie podobają mi się progi, lusterka i lampy tylne
poVWodzenia w dalszych modach :bye:
Awatar użytkownika
Bobeksm
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

No niemam narazie wiecej zdjec gdyz mialem formata i mam wszystko usuniete z kompa;( Zdjec narazie nie zrobie bo poloo stoi u mechanika:( Zawsze jest jakas koncepcja na cos innego ale wszystko wiarze sie z peso. Nawet gdybym chcial cos zrobic to niewiem coo....:) Ale zawsze jak na nie sobie popatrze to cos mi przyjdzie na mysl, nie musi byc to dzisiaj, nie musi byc to jutro.... Co do wnetrza hmm nic na to nie poradze, takie bytu jak kupilem, samemu zbytnioo mi sie nie podobalo ale auto ma swój urok wedlug mnie i tyle:) Mowicie ze calibry malowane sa w stodole w ten sam kolor, moze sa niepowiem ze nie, tylko Ja mam ten plus ze na wszystko mam papiery niemieckie:) Co do lusterek Mnie sie osobiscie one podobaja, kwestia gsutu:) Jedni maja laminat a ja mam abs.... Co do przedniej naklejkii to tak jak mowisz chyba ja usune, myslalem nawet o bocznych i sciagnac folie z szyb... Bo coraz bardziej mi sie podoba jak widac wnetrze auta. Jak odbiore auto od mechanika to wstawie zdjecie foteli zeby nie bylo ze klamie lub cos:) Jak widac a auto zostalo wlozone duzo pracy i serca, ale niedlugo bedzie sie trzeba tego pozbyc i moze Mk1 :)
Bynajmniej dla zainteresowanych polo bedzie na sprzedaz.
Kazdy ma swoje zdanie na ten temat. Mnie sie podoba tak jak jest i to chyba dla Mnie jest najwazniejsze:)

-- Nie Gru 06, 2009 1:07 am --

aha a wracajac do tylnich lamp, mam lezec oryginalne z 6n2 bo takie byly zalozone... Ale jakos mi sie one nie podobaly wiec trzeba bylo je zmienic. Mialy byc jedyne w swoim rodzajuu:) Ale niestetyyy sie spoznilem i koles je sprzedał wiec sa te.
Awatar użytkownika
daniel0407
Początkujący
Początkujący

Post autor: daniel0407 »

zajebiste te polo. tylko ten srodek troche razi. ale po za tym super wyglad
Awatar użytkownika
Benek
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Benek »

Bardzo ladne polo gratuluje modow :)
Moja Pola - German Style Project
Awatar użytkownika
Primo
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Primo »

No niezła polówka, jedyne co mi nie pasuje to lusterka i naklejka na szybie, po za tym godna podziwu. Lampy z tyłu nawet pasują z 6n2 wszędzie już są.
Bobeksm
Mam pytanie co do środka, sam malowałem plastiki? Jeśli tak to napisałbyś co i jak zrobić bo się noszę tez zamiarem tylko że mniej i na czarny połysk.
Awatar użytkownika
Bobeksm
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

jA TEGO NIE MALOWALEM JAK KUPILEM AUTO TAK JUZ WYGLADALO W SRODKU.
1.Znalazlem kilka zdjec z prac nad polo, tutaj na tym zdjeciuu mamy jak zaczynalo sie polerowac koła Obrazek
2.Tutaj zainwestowalem w laminat, ale szybko to sciagalem gdyz to byla nie przemyslana inwestycja. Obrazek
3.Koła zostały pomalowane czarna perła a ranty zostaly spolerowane Obrazek
4. Tutaj maska została pomalowana w czarny mat, gdzie z czasem mi sie to znudzilo i pomalowalem ja lakiewm, niestetyyy nie przemyslane to bylobo lakier dobrze sie nie przyjał Obrazek
5. Środek auta, pozniej wstawie zdjecia lepszej jakoscii Obrazek
Awatar użytkownika
rurektuning
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: rurektuning »

Autko wygląda zacnie lecz środek już nie zabardzo, chodzi mi o niebieską deche i boczki.
A tak to OK
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”